Gepersonaliseerde producten met liefde gemaakt.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Aquarium sticker

Als afscheidscadeau op haar werk werden deze vissen cadeau gegeven. Een grappige tekst maakte het cadeau helemaal af!
Photo

First Date Kit

Een grappig cadeau geven vergt toch wat creativiteit. De gever van deze kit wilde graag een leuke sticker om over de deksel van een EHBO doos te plakken. De stickers zijn door de gever zelf geplakt.
Photo

Bedankt juf - stickers op pot

Een uniek bedankje voor het einde van het jaar. Dat is wat Mats zocht. Deze sticker is gemaakt op aanvraag van de mama van Mats en daarna door mama en Mats omgetoverd tot een geweldig cadeautje!
Photo

Ikea keuken stickers

Dit leuke keukentje van de Ikea is nog wat leuker gemaakt door deze stickers. De stickers werden op maat gemaakt en zijn door de klant zelf geplakt op de keuken. Wat een leuk resultaat!
Photo

Tekstbord - volledige eigen tekst

Soms zoek je gewoon echt iets anders, maar is het basis idee zo leuk! Zo ook met onderstaande tekstborden. Het was telkens toch net niet de juiste tekst en geef nu toe, een persoonlijke tekst maakt het zoveel leuker! Deze borden zijn daarom volledig gemaakt met eigen aangeleverde tekst.
Photo
Photo

Halloween - buikband

Soms heb je iets leuks in gedachten maar is het nergens te krijgen. Dat gebeurde ook met deze leuke buikband. Na wat heen en weer berichten met een brainstormsessie ontstond deze buikband die met veel trots werd gedragen tijdens Halloween!
Photo

Gegevens

Oh So Lovely
Hart van Brabantlaan 909
5038 LN  Tilburg
(Geen bezoek adres, afhalen op afspraak)

info @ ohsolovely.nl

Levertijd en Verzending

Omdat vele producten te personaliseren zijn wordt alles op bestelling gemaakt. Hierdoor bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 10 werkdagen na ontvangst van betaling. Heb je het sneller nodig? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Verzending
Brievenbus: € 2,99
Pakket: € 5,99

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.