Gepersonaliseerde producten met liefde gemaakt.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto

Als klein meisje was ik altijd al creatief bezig. Ik maakte graag de mooiste dingen met de simpelste papiertjes, glitters en lijm. Nu, jaren later, doe ik eigenlijk nog steeds hetzelfde. Ik maak graag iets wat uniek en apart is maar vooral persoonlijk.

In 2014 ben ik dan ook gestart met Oh So Lovely. Mijn hobby was geen hobby meer te noemen en ik ging 'online' verder. Met heel veel plezier ben ik een Facebook pagina gestart en later ook een eigen webwinkel. 

Ieder product maak ik met veel passie en liefde. Ik vind het geweldig er aan te denken wat mijn product met iemand doet. Wat diegene zal voelen bij het openen van het cadeau of wanneer er op terug gekeken wordt bij leuke foto's van bijvoorbeeld de bruiloft. Geen enkel product is voor mij dan ook hetzelfde.

Buiten dat ik alles maak vanuit mijn hart, ben ik ook erg leergierig en nieuwsgierig. Ik wil graag nieuwe technieken leren, nieuwe methodes toepassen en daaruit een fantastisch product laten komen. Dat zijn trotse momenten!
Ook sta ik erg graag op Ladies Nights, braderieën, markten e.d. Het contact met de klanten vind ik geweldig. Soms sta ik voor mijn kraam en kijk ik naar alle producten die ik heb gemaakt. Dan voel ik me trots, heel trots! Misschien sta ik binnenkort wel bij jou in de buurt. Kom je dan even gedag zeggen? :)
 
Liefs Puck

Gegevens

Oh So Lovely
Hart van Brabantlaan 909
5038 LN  Tilburg
(Geen bezoek adres, afhalen op afspraak)

info @ ohsolovely.nl

Levertijd en Verzending

Omdat vele producten te personaliseren zijn wordt alles op bestelling gemaakt. Hierdoor bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 10 werkdagen na ontvangst van betaling. Heb je het sneller nodig? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Verzending
Brievenbus: € 2,99
Pakket: € 5,99

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.