Gepersonaliseerde producten met liefde gemaakt.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Privacybeleid Oh So Lovely
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018.
Versie 1.0


Oh So Lovely respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.
Oh So Lovely gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst heb ik je naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Betaling van je bestelling verloopt via CCV Pay, PayPal of KNAB.
    • Betaling via CCV Pay (iDeal) gaat via de beschermde omgeving van CCV Pay.
    • Betaling via PayPal gaat via de beschermde omgeving van PayPal.
    • Betaling via KNAB gebeurt via handmatig overmaken of via een pinapparaat.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@ohsolovely.nl
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en/of e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.
Samenwerking met derde partijen
Oh So Lovely werkt samen met de volgende partijen:
  • Fietskoeriers.nl ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. In het geval dat Fietskoeriers.nl onderaannemers inschakelt, stelt Fietskoeriers.nl uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Fietskoeriers.nl voor meer informatie.
    Privacyverklaring van Fietskoeriers.nl
  • MyParcel ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling (via PostNL) alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van MyParcel voor meer informatie.
    Privacyverklaring van MyParcel.
  • Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van CCV Pay. CCV Pay verwerkt je naam en betaalgegevens. CCV Pay heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen.
    Oh So Lovely heeft een verwerkersovereenkomst met CCV Pay (onderdeel van CCV Group B.V.).
  • KNAB is bank waarmee Oh So Lovely de geldzaken doet. De bank ontvangt je naam en betaalgegevens. Dit bedrijf is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van KNAB voor meer informatie.
    Privacyverklaring van KNAB.
  • PayPal ontvangt je naam, adres en betaalgegevens voor betalingen. Dit bedrijf is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van PayPal voor meer informatie.
    Privacyverklaring van PayPal.
  • Voor betalingen op locatie (zoals een beurs of braderie) gebruikt Oh So Lovely pinbetalingen via iZettle. Zij ontvangen betaalgegevens. Indien de bon via e-mail verzonden moet worden ontvangen zij ook het e-mail adres. Dit bedrijf is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van iZettle voor meer informatie.
    Privacyverklaring van iZettle.
  • CCV Shop is de host van deze webwinkel. Alle gegevens die je via de webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van CCV Shop. CCV Shop heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
    Oh So Lovely heeft een verwerkersovereenkomst met CCV Shop.
  • Oh So Lovely zit op sociale mediakanalen Facebook en Instagram. De berichten tussen consumenten en Oh So Lovely via deze kanalen komen via de server van Facebook en Instagram. Zij hebben de gegevens die bij hun bekend zijn, er worden geen nieuwe gegevens doorgegeven. Facebook is de eigenaar van Instagram. Dit bedrijf is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Facebook voor meer informatie.
    Privacyverklaring van Facebook.
  • Voor opslag gebruikt Oh So Lovely OneDrive. Alle gegevens zijn beveiligd op de server van OneDrive. Dit bedrijf is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van OneDrive voor meer informatie.
    Privacyverklaring van OneDrive (Microsoft).
  • De administratie van Oh So Lovely blijft 7 jaar bewaard voor de Belastingdienst. In geval van controle zal deze inzicht krijgen in de gegevens die bekend zijn bij Oh So Lovely
  • Om de webwinkel te optimaliseren en inzicht te krijgen in de bezoeken van de webwinkel maakt Oh So Lovely gebruik van Google Analytics. Google Analytics ontvangt hiervoor je IP-gegevens.
    Indien je geen akkoord geeft voor de cookies zullen deze anoniem verwerkt worden.
Daarnaast gebruikt Oh So Lovely cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.


De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.
  • Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.
  • Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.
Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
  • Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
  • Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
  • Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
  • Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.
  • Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.
Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.


Oh So Lovely verkoopt je gegevens niet
Oh So Lovely zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens
Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 3 jaar bewaard.


Jouw gegevens inzien
Je hebt altijd het recht om de door Oh So Lovely opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@ohsolovely.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.


Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Sien en Co en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Datalek melding
Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.


Contactgegevens
Oh So Lovely
Hart van Brabantlaan 909
5038 LN  Tilburg


info@ohsolovely.nl
het contactformulier 
(klik hier)

Gegevens

Oh So Lovely
Hart van Brabantlaan 909
5038 LN  Tilburg
(Geen bezoek adres, afhalen op afspraak)

info @ ohsolovely.nl

Levertijd en Verzending

Omdat vele producten te personaliseren zijn wordt alles op bestelling gemaakt. Hierdoor bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 10 werkdagen na ontvangst van betaling. Heb je het sneller nodig? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Verzending
Brievenbus: € 2,99
Pakket: € 5,99

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.