• Handgemaakte hoesjes by Lian
  • Verzending binnen 1/3 werkdagen
  • Altijd ingepakt met liefde en als een cadeautje
  • Gratis verzending vanaf €50
Home » Betalen & verzenden

Betalen:

Je kunt bij ons betalen via vooraf overmaken of via een tikkie.

Als je hebt besteld, krijg je een bevestigings e-mail binnen. Heb je geen e-mail ontvangen, kijk dan even in je spambox of ongewenste e-mail. Het komt soms voor dat de e-mail daar terecht komt. Heb je geen e-mail ontvangen? Stuur ons dan even een dm op insta of stuur ons een mailtje naar info@ohsolovely.nl en dan helpen wij je graag!

In deze e-mail staat een factuur. Op de factuur staat het juiste bedrag  wat je moet overmaken. Mocht je liever willen betalen via een tikkie, stuur ons dan even een berichtje op Instagram @ohsolovely.nl met jouw ordernummer.

Kies je voor de optie vooraf overmaken, noteer dan in de beschrijving  jouw ordernummer. Onbetaalde bestellingen worden binnen 48 uur geannuleerd.

Wanneer je je geld terug krijgt, is dit altijd exclusief de verzendkosten.

 

Verzending:

Wij doen ons uiterste best om je bestelling binnen 1/3 werkdagen te verzenden.

Woon je in Nederland, dan heb je je bestelling meestal de volgende werkdag in huis. Woon je in België duurt het ongeveer 3/4 werkdagen voordat je het in huis hebt.

Voor Nederland bedragen de verzendkosten tussen de €2,95 en €6,95.
Voor België bedragen de verzendkosten tussen de €4,95 en €9,95.

Het komt wel eens voor dat je bestelling vertraging heeft, wacht dan nog een paar dagen. Mocht het dan nog niet binnen zijn, stuur dan even een e-mail naar info@ohsolovely.nl met jouw ordernummer erbij en welk hoesje je hebt besteld.

ohsolovely.nl is niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte bestellingen en/of vertraging van PostNL.